©2019 by Dirty Dogz. Proudly created with Wix.com

Dirty Dogz

Next Level Dog Walking

 

Hondenuitlaatdienst in alle vrijheid

Geen saaie wandeling alleen aan de leiband, maar spelen met veel vriendjes op een private afgesloten weide met zwemvijver! Wij komen uw hond bij u thuis ophalen. Hij wordt veilig vervoerd in een professionele bench. We halen al zijn nieuwe vrienden op en rijden samen naar de speelweide. Daar blijven we gemiddeld 2 tot 3 uren ravotten. Voldaan gaan ze weer in de auto en worden alle hondjes naar huis gebracht. U komt thuis bij een vrolijke, gelukkige, maar vermoeide hond. Heerlijk na een drukke werkdag. Of een luie dag (wij gaan het aan niemand vertellen).

We zijn steeds bij de honden op de weide, dus bij het minste foutieve gedrag, komen we tussenbeide. Indien een hond te sterk reageert en conflicten zoekt of teveel wil rijden op andere honden, wordt deze uit de groep gehaald en wordt er meegedeeld aan de eigenaar dat deze in de toekomst niet meer mee kan. Minder gesocialiseerde of angstige honden zijn wel steeds welkom. Vaak heeft de omgang in onze groep met brave honden een positief effect op hen en bloeien ze na enkele keren wel open. Indien we merken dat dit niet zo is en ze toch teveel stress blijft hebben, zullen we dit ook eerlijk meedelen. De veiligheid van alle honden en een leuke, ontspannen sfeer in de groep is voor ons belangrijker dan een groot klantenbestand.

Transport_edited.jpg

Urenlang ravotten op de speelweide

De speelweide is helemaal omheind en wordt privé door ons gebruikt. De honden amuseren zich 2 à 3 uren op de weide en in de zwemvijver tot ze lekker vuil en voldaan zijn.

Tarieven_edited.jpg

Brengen & ophalen

Veilig vervoer in professionele benchen! Wij rijden met de auto op de weide. Uw hond kan dus onmogelijk ontsnappen.

Speelweide_edited.jpg

Tarieven

Eén wandeling : 40€
Vanaf 2 wandelingen per maand : 35€
Meerdere honden per gezin steeds 25€/hond

vuilehond.jpg

Levering Rescue Pet Food

Rescue Pet Food heeft 9 verschillende soorten korrels. Met deze voeding steunt u GRATIS de asielhonden van Animal Trust! Van uw aankoopbedrag wordt
er steeds 5% gedoneerd aan het asiel. Bij het ophalen van uw hond kan ik steeds 1 of meerdere zakken leveren.

AT_edited.jpg

Waar & wanneer

Wij komen op dinsdag, woensdag en donderdag langs in groot regio Gent, Melle & Aalst.

RPF_edited.jpg

Foto's

Klik HIER om de foto's en filmpjes te bekijken van elk speelmoment.

 

Al heel lang ben ik gepassioneerd door honden. Door mijn vriendin Eline te leren kennen, die al jarenlang het hondenasiel en -pension Animal Trust runt in Melle, heb ik eindelijk de stap gezet om mijn eigen uitlaatdienst te beginnen. Stitch en ik zorgen er met plezier voor dat uw hond een heerlijke tijd heeft in een veilige omgeving.

Niels Vanden Eynden

 

Contact

0499.39.39.73

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now